Pretraga
Filters

Za poliranje i ispiranje perilice

Pogledajte kao Rešetka Popis
Sortirajte kao
Prikaz po stranici

Sredstvo za poliranje posuđa, 1 l

Prikladno za uporabu u svim tipovima perilica posuđa. Smanjuje stvaranje bijele prevlake mineralnih naslaga na posudama i daje im prirodni sjaj. Sadržana limunska kiselina, alkohol i biljni sapun pomažu u otapanju mineralnih naslaga koje se talože iz vode za pranje. Zahvaljujući nježnom sastavu bez sintetičkih parfema, sredstvo se ne lijepi za posuđe i ne utječe na okus hrane i pića.
48,45 HRK s PDV-om
€6,43 s PDV-om
Zašto koristiti naše proizvode
eco-garantie
Jer težite održivom načinu života u skladu s brigom za naš planet. Stalo vam je do vode koja izlazi iz vaše perilice rublja? Budi u miru. Glavni proizvodi za pranje rublja tvrtke TIERRA VERDE imaju strogi certifikat Ecogarantie.
kapljice
Koristeći ih, ne opterećujete prirodu nepotrebnom kemijom. Niti kap neće zaboljeti!
pero
Patite od ekcema, alergija i osjetljive kože? Ne možete napraviti kompromise oko ne iritirajućeg rublja? Naša su sredstva što je moguće pažljivija za vaše zdravlje. Brinu o rublju bez kemikalija i sintetike.
lovor
U našim proizvodima nećete pronaći umjetne parfeme, naftne derivate ili palmino ulje. Oni nisu naši prijatelji.
perilica-rublja
Naši proizvodi djeluju i jednostavni su za upotrebu. Ne morate dramatično mijenjati svoje navike, s našim proizvodima perete kao i s konvencionalnim deterdžentima, samo zdravije!
djecja-bocica
Briga za osjetljivost kože se isplati! Buduće majke i roditelji male djece su svjesni važnosti brige za osjetljivu kožu njihovih mališana. Mi mislimo na sve!