Pretraga
Filters

Omekšivači

Pogledajte kao Rešetka Popis
Sortirajte kao
Prikaz po stranici

Omekšivač s esencijalnim uljem lavande, 250 ml

Omekšivač bez sintetičkih parfema i bojila s uljem lavande. Prikladan dodatak za korištenje s gelovima za pranje od sapunskih oraha. Glavna svrha omekšivača je uklanjanje statičkog elektriciteta s umjetnih vlakana. Omekšivači omotaju vlakna tekstila i ostaju na rublju, što ga omekšava na dodir. Istodobno značajno smanjuju njegovo upijanje i prozračnost. Zato nisu prikladni za rublje čija je funkcija upijanje vlage (donje rublje, dječji tekstil, ručnici, posteljina, funkcionalna sportska odjeća i slično).
24,45 HRK s PDV-om
€3,24 s PDV-om

Omekšivač vode, 850 g

Naš omekšivač sastoji se od mješavine mineralnih i organskih tvari koje imaju sposobnost vezanja minerala i na taj način prilagođavaju tvrdoću vode. Aktivna tvar deterdženta tada reagira samo s prljavštinom iz rublja i u tkanini se ne taloži talog koji se očituje kao sivljenje. Znatno poboljšava rezultate pranja u tvrdoj vodi te smanjuje potrošnju deterdženta kao i taloženje taloga u tkanini i u perilici rublja.
49,45 HRK s PDV-om
€6,56 s PDV-om
Zašto koristiti naše proizvode
eco-garantie
Jer težite održivom načinu života u skladu s brigom za naš planet. Stalo vam je do vode koja izlazi iz vaše perilice rublja? Budi u miru. Glavni proizvodi za pranje rublja tvrtke TIERRA VERDE imaju strogi certifikat Ecogarantie.
kapljice
Koristeći ih, ne opterećujete prirodu nepotrebnom kemijom. Niti kap neće zaboljeti!
pero
Patite od ekcema, alergija i osjetljive kože? Ne možete napraviti kompromise oko ne iritirajućeg rublja? Naša su sredstva što je moguće pažljivija za vaše zdravlje. Brinu o rublju bez kemikalija i sintetike.
lovor
U našim proizvodima nećete pronaći umjetne parfeme, naftne derivate ili palmino ulje. Oni nisu naši prijatelji.
perilica-rublja
Naši proizvodi djeluju i jednostavni su za upotrebu. Ne morate dramatično mijenjati svoje navike, s našim proizvodima perete kao i s konvencionalnim deterdžentima, samo zdravije!
djecja-bocica
Briga za osjetljivost kože se isplati! Buduće majke i roditelji male djece su svjesni važnosti brige za osjetljivu kožu njihovih mališana. Mi mislimo na sve!