Pretraga
Filters

Naša misija

 

Vjerujemo u ono što radimo

Naši proizvodi i usluge su odraz nas samih. Oni odražavaju naš pogled na svijet. Stvoreni su i proizvedeni s ljubavlju, strašću i radošću te su materijalizacija naše filozofije. S njima stvaramo svijet u kojem bismo željeli živjeti.

Pružamo Vam mogućnost svjesnog odabira

Stvaramo alate za svjestan život. Mi želimo biti vaš vodič na putu prema odgovornom i svjesnom životu. Snažno vjerujemo da je svaka akcija bitna te se ona oslanja na vašem povjerenju i podršci.

Vođeni smo zahvalnošću, radošću i ljubavlju prema planeti

Mi smo usklađeni s našim unutarnjim kompasom. U skladu s našim životnim načelima radimo upravo ono što propagiramo i držimo se izabranog puta. Vode nas ljubav i zahvalnost prema našem planetu. Mi njime ne želimo vladati, već mu služiti i graditi bolji svijet.

Naša vizija

Živimo u revolucionarnom vremenu. Svojim trenutnim djelovanjem oblikujemo budućnost našeg planeta. Vode nas svjesni napori da postignemo održivost i čvrsto vjerujemo da smo prisutni upravo tamo, gdje je naša prisutnost potrebna. Alternativa uvijek postoji. Mi unaprjeđujemo svoje usluge i proizvode u područjima koja zaslužuju najveći fokus i pažnju. Mi želimo  prepustiti izvore i ljepotu prirode i budućim naraštajima.