Pretraga
Filters

Eko pranje

Ja to mogu, ti to možeš, priroda to može
    Parfemi, palmino ulje, naftni derivati, optički izbjeljivači - Mi znamo zašto ih ne koristimo. Znate li i vi? Pranje bez štetnih posljedica na zdravlje vaših najmilijih je itekako moguće. Neka eko pranje uđe i u vaš dom. Ima smisla!
    Za neke je eko pranje još uvijek znanost, no naš pojednostavljeni sustav u 3 koraka (uklanjanje mrlja, pranje, ispiranje) vam može pomoći. Sapun, PUER, gel za pranje na bazi sapunskih oraha, sredstvo za ispiranje i izbjeljivanje te omekšivač vode - možda već poznajete glavne proizvode naše ekološkpalete za pranje rublja. Pokazat ćemo vam kako je malo truda potrebno, a kakvo su veliki benefiti na vaše zdravlje i zdravlje vaših najmilijih.
1-korak-eko-pranja-mrlje
Ne brinite, ne morate uklanjati mrlje s normalno zaprljanog rublja. Međutim, ako je rublje izuzetno prljavo, prvo upotrijebite sapun za žučni sapun za mrlje koji beskompromisno uklanja sve tragove masnoće, znoja, trave, krvi, gline te mrlje od sokova od voća i povrća s odjeće i ostalog tekstila. Nećete naći većeg profesionalca! PUER - prašak za izbjeljivanje i sredstvo za uklanjanje mrlja na bazi kisika izvrsno je za namakanje i uklanjanje nečistoća s trajnog rublja u boji. Zašto uopće prati odjeću i uklanjati mrlje unaprijed? Jer ne morate koristiti nepotrebno jake konvencionalne deterdžente, samo nekoliko dodatnih minuta i svi se možemo osjećati bolje: vi, vaše rublje i priroda. Naš savjet - Razmišljamo i o veganima - za vas imamo sapun od maslinovog ulja s ekstraktom limuna.
2-korak-eko-pranja-pranje-u-perilici
Prije pranja preporučujemo da prvo utvrdite tvrdoću vode pomoću trake za testiranje tvrdoće vode. Ako se pokaže da je voda za pranje pretvrda, upotrijebite omekšivač vode. Dodavanjem gela od sapunskih oraha s esencijalnim uljem lavande, omekšivač poboljšava rezultat pranja i uz to štedi količinu upotrijebljenog gela. Koncentrirani gel za pranje na bazi sapunskih oraha u organskoj kvaliteti ključni je proizvod cijelog sustava, a također je izvrstan za pranje nježne dječje odjeće i platnenih pelena. Također je dobrodošao izbor za alergičare, ekcematičare i osobe s osjetljivom kožom. Naš savjet - Alternativa gelu za pranje - je prašak za pranje od sapunskih oraha za pranje bijelog rublja i platnenih pelena ili prašak za pranje od sapunskih oraha za šarenu odjeću.
3-korak-eko-pranja-ispiranje
Naše sredstvo za ispiranje rublja s esencijalnim uljem lavande značajno povećava kvalitetu rezultata pranja te neutralizira kupku za pranje i sprečava taloženje ostataka deterdženta u tekstilnim vlaknima. Posteljina ne postaje siva, a vlakna vraćaju svoja prirodna svojstva i izgled - ručnici izgledaju svježije i boje su svjetlije. Uz to, naš gel miriši samo na prirodno esencijalno ulje lavande.
Naš savjet - Nakapajte - na drvo nekoliko kapi organskog esencijalnog ulja i stavite ga u ormar s opranim rubljem i još dugo će rublje mirisati blagim notama lavande!
.
Zašto koristiti naše proizvode
eco-garantie
Jer težite održivom načinu života u skladu s brigom za naš planet. Stalo vam je do vode koja izlazi iz vaše perilice rublja? Budi u miru. Glavni proizvodi za pranje rublja tvrtke TIERRA VERDE imaju strogi certifikat Ecogarantie.
kapljice
Koristeći ih, ne opterećujete prirodu nepotrebnom kemijom. Niti kap neće zaboljeti!
pero
Patite od ekcema, alergija i osjetljive kože? Ne možete napraviti kompromise oko ne iritirajućeg rublja? Naša su sredstva što je moguće pažljivija za vaše zdravlje. Brinu o rublju bez kemikalija i sintetike.
lovor
U našim proizvodima nećete pronaći umjetne parfeme, naftne derivate ili palmino ulje. Oni nisu naši prijatelji.
perilica-rublja
Naši proizvodi djeluju i jednostavni su za upotrebu. Ne morate dramatično mijenjati svoje navike, s našim proizvodima perete kao i s konvencionalnim deterdžentima, samo zdravije!
djecja-bocica
Briga za osjetljivost kože se isplati! Buduće majke i roditelji male djece su svjesni važnosti brige za osjetljivu kožu njihovih mališana. Mi mislimo na sve!