Pretraga
Filters
RSS

Blog

PROLJETNO ČIŠĆENJE BEZ KEMIKALIJA
Za Vas je to dosadna rutina? Pokušajte to gledati drugačije. Kada se brinete o svojim domovima, pokazujete da brinete o sebi i svojim voljenima. Drevno kinesko učenje Feng Shuida smatra čišćenje ritualom - koji koristi tijelu, umu i međuljudskim odnosima. No prije nego što krenete na čišćenje, dobro je znati sastav sredstava za čišćenje koje ćete uopće pustiti preko praga svog doma.
Komentari (0)
Recept za sapunsku sluz

Naribajte 1 komad sapuna za mrlje (cca. 140 g) i ulijte vruću vodu u kantu od 10 l. Dodajte 100 - 150 g sode za pranje i temeljito promiješajte. Može se upotrijebiti i štapni mikser. Pazite na količinu sode, jer ako prekoračite količinu rublje može postati sivo. Dodajte vruću vodu i ponovo promiješa...

Komentari (0)
RECEPT ZA PRAŠAK ZA PRANJE

Pomiješajte sodu za pranje sa sitno naribanim sapunom za pranje ili sa MJEVENIM MASLINOVIM SAPUNOM ZA PRANJE u omjeru 4:1 (npr. 400 g sode i 100 g sapuna). Pažljivo pomiješajte, pazeći da ne udahnete sodu. Zatvorite kantu s praškom, inače će se osušiti.

DOZIRANJE: prilagodite veličini bubnja peril...

Komentari (0)
10 PRIRODNIH RECEPATA ZA ČIŠĆENJE
Čišćenje prirodnim putem je jednostavno, jeftino i puno bolje za vaše zdravlje! Samo isprobajte ove recepte i uvjerite se sami!
Komentari (0)
Što proizvode čini ekološki prihvatljivim?
Danas se svaka tvrtka želi istaknuti ekološkim ili organskim proizvodima. To često rezultira zelenim pranjem inače štetnih proizvoda, no postoje i doista ekološki prihvatljive alternative.
Komentari (0)
Arhiva bloga